ABENA pesupyyhe, kostea

ABENA pesupyyhe, kostea

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Abena
ABENA kostea pesupyyhe on valmistettu puhtaasta viskoosista, mikä tekee niistä 100 % biopohjaisia. Kosteuspyyhkeidemme vahva ja laadukas materiaali takaa mukavan pehmeän ja mukavan tunteen, kun ne joutuvat kosketuksiin ihon kanssa.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
ABENA pesupyyhe, kostea
Tuotekoodi 491918
Saatavuus

Yli 50 tuotetta

Hinta

4,00 €

56,00 €
Pakkauskoko

PKT (8 KPL/PKT)

LTK (14 PKT/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
491918 ABENA pesupyyhe, kostea

Yli 50 tuotetta

PKT (8 KPL/PKT)

LTK (14 PKT/LTK)

4,00 €

56,00 €
-

Tuotetiedot

ABENA kostea pesupyyhe on valmistettu puhtaasta viskoosista, mikä tekee niistä 100 % biopohjaisia. Kosteuspyyhkeidemme vahva ja laadukas materiaali takaa mukavan pehmeän ja mukavan tunteen, kun ne joutuvat kosketuksiin ihon kanssa. Vuodepyyhkeiden suuri etu on, että niitä voidaan lämmittää 15 sekuntia mikroaaltouunissa (max 800W), mikä tarjoaa miellyttävän kokemuksen ja lisämukavuutta sänkykylpyyn yhteydessä. Kosteuspyyhkeiden ainesosat on valittu huolellisesti, eikä vähiten allergioiden kehittymisen välttämiseksi. Lisäksi pyyhkeet sisältävät allantoiinia, joka on kosteuttava ja ihoa rauhoittava vaikutus. Todella hyvä yleislautasliina, joka sopii ihanteellisesti sänkykylpyyn ja mukava ja tehokas vaihtoehto perinteiselle saippua- ja vesipesulle.

Käyttö:

Pesupyyhe soveltuu erityisesti sänkypotilaiden hygienian hoitoon.
Pyyhkeiden alhainen pH-arvo (noin 4,3–4,5) suojaa ihon happovaippaa. Pyyhkeet on valmistettu viskoosista, joten ne ovat erittäin pehmeitä ja biohajoavia.
Pyyhkeet on pakattu käytännöllisiin 8 kappaleen pakkauksiin, joka riittää koko kehon pesuun (1 pyyhe kehon jokaiselle alueelle). Pesupyyhkeen voi lämmittää mikroaaltouunissa (maksimiteho 800 W). Käytä pyyhettä vain alle 40-asteisena.

Pakkausmateriaalit:
Myyntipakkaus: PE-muovi
Sisäpakkaus: pahvi
Laatikko: pahvi

Varastointi, käyttöikä ja jätehuolto:
Varastointi: kuivassa paikassa poissa suorasta auringonpaisteesta.
Käyttöikä avaamattomana: 2 vuotta
Käyttöikä avattuna: 24 tuntia
Jätehuolto: PE-muovin voi toimittaa kierrätykseen tai hävittää polttamalla. Pahvin voi hävittää talousjätteen mukana.Valmistaja Abena
Ominaisuudet Hajustamaton, Kuitukangas
Tyyppi Pesupyyhe