Uutinen

5 Artikkelia

Uutinen 22.09.2022

Syyskuun uutiskirje - Syksyn kampanjat ja tuotemuutoksia.

BioMat® - Se oikeasti ekologinen ja kierrätyskelpoinen biopussi

Uuden huipputeknologisen valmistustekniikan sekä raaka-aineiden optimoinnin ja kehittämisen myötä biohajoavasta ja kompostoituvasta kalvosta on mahdollista tehdä entistä ohuempia, kestäviä, helposti avautuvia ja käyttötarkoitukseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivia tuotteita. Sertifikaatit takaavat sen, että BioMatin tuotteet ovat jäljitettäviä ja valmistusprosessi läpinäkyvä.

Lue lisää
Lue lisää
Uutinen 17.08.2022

Elokuun uutiskirje - Kohti vastuullisempaa tulevaisuutta!

Me Suomen MediTuotteella uskomme, että vastuullinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Siksi olemme ottaneet merkittäviä askeleita kohti vastuullisempaa tulevaisuutta ja nyt voimme ylpeänä esitellä uudet sertifikaattimme.Lue lisää
Lue lisää
Uutinen 01.07.2022

Heinäkuun uutiskirje - Berner Oppimisalusta eli BOA on kaikille avoin ammattisiivouksen mobiiliopas.

Berner Oppimisalusta eli BOA on kaikille avoin ammattisiivouksen mobiiliopas. BOA:sta löydät tietoa Bernerin kotimaisista HETI puhdistusaineista, niiden käyttötarkoituksesta ja käyttöohjeista. BOA:n kautta löydät lisäksi suorat linkit tuotekortteihin ja käyttöturvallisuustiedotteisiin.Lue lisää
Lue lisää
Uutinen 02.05.2022

Toukokuun uutiskirje - HETI Matto on tehokas, hajustamaton pesuaine monien erilaisten tekstiilipintojen puhdistukseen ja tahrojen poistoon.

TEKSTIILIPINNAT PUHTAIKSI!

HETI Matto on tehokas, hajustamaton pesuaine monien erilaisten tekstiilipintojen puhdistukseen ja tahrojen poistoon. Pesuaine soveltuu muun muassa tekstiililattioiden, irtomattojen ja kalusteverhoilujen puhdistukseen.

Lue lisää
Lue lisää
Uutinen 01.04.2022

Huhtikuun uutiskirje

Tuoteuutuuksia - KiiltoClean Oy

Uusi ammattilaiskäyttöön suunniteltu pyyhetuote täydentää Kiillon hygieniaratkaisujen valikoimaa. Pyyhkeet on kehitetty erityisesti elintarvikkeiden valmistukseen ja jalostukseen käytettäville laitoksille ja suunniteltu täyttämään niiden erityisvaatimukset. Pyyhkeet soveltuvat erinomaisesti kaikille pinnoille.

Lue lisää
Lue lisää