• Laaja valikoima - kaikki mitä tarvitset

  • Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin

  • Edulliset hinnat ja nopea toimitus!

Uutinen 21.02.2023

Tiedote AKT:n lakon vaikutuksista toimituksiin

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n työehtosopimus päättyi 31.1. ja työehtosopimusneuvottelut ovat käynnissä. AKT aloitti keskiviikkona 15.2. työtaistelut neuvottelujen vauhdittamiseksi muun muassa kuljetusalaa koskettavilla kuorma-auto- ja terminaalitoiminta-aloilla ja siten myös Suomen MediTuote Oy:n pääyhteistyökumppania, Kaukokiitoa. Kuorma-autoalan lakko päättyy 21.2. puoliltaöin kello 24, ja terminaalialalla 22.2. kello 6 aamulla. Neuvottelut sopuun pääsemiseksi jatkuvat myös työtaistelujen ajan.

 

Lisäksi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa tukilakon muodossa. Tämä lakko koskee kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista. Lakon on ilmoitettu alkavan 16.2.2023 ja päättyvän 21.2.2023. tukitoimien tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja. Tämä aiheuttaa viivästystä tavaran saantiin valmistajilta.

 

Kaukokiito hoitaa operatiivista toimintaa työtaistelujen ajan poikkeusjärjestelyin. Kaukokiito tekee kaikkensa, jotta pystyisivät palvelemaan asiakkaitaan asiakaslupauksen mukaisesti eikä tilanne näkyisi asiakkaille. Työtaistelu on kuitenkin aina poikkeustilanne, joka voi aiheuttaa viiveitä toimitusketjussa ja ruuhkaa palvelukeskuksessamme. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä vallitsevassa tilanteessa ja asian

huomioimista omassa toiminnassaan.

 

Suomen MediTuote Oy on nostanut varastointikapasiteettiaan ja näin pyrkii tasoittamaan viivästyksiä tuotesaatavuudessa sekä seuraamme tilannetta ja neuvottelujen etenemistä tarkasti ja viestimme tarvittaessa verkkosivuillamme työtaistelujen vaikutuksesta toimintaamme.

 

Ystävällisin terveisin,

Petteri Laahanen

Toimitusjohtaja

Edellinen Seuraava