AutoDose automaattinen annostelija 1kpl

AutoDose automaattinen annostelija 1kpl

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Diversey

AutoDose on automaattinen, kosketusvapaa annostelija käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun. Annostelijaan sopivat 1 litran dispensopullot. Se soveltuu terveydenhuoltoon, ammattikeittiöihin, elintarviketeollisuuteen, myymälöihin, laboratorioihin sekä moniin muihin kohteisiin, joissa edellytetään hyvää käsihygieniaa. Laitteessa on mukana tippa-alusta, se toimii neljällä AA paristolla ja sillä on 2 vuoden takuu.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
AutoDose automaattinen annostelija 1kpl
Tuotekoodi 7520275
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

232,86 €

Pakkauskoko

KPL

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
7520275 AutoDose automaattinen annostelija 1kpl

Alle 50 tuotetta

KPL

232,86 €

-

Tuotetiedot

Aina oikea määrä tuotetta käsin koskematta
Tutkimukset osoittavat, että kosketusvapaa annostelija lisää merkittävästi käsihuuhteen käyttöä. Paristokäyttöinen Diversey AutoDose on tarkoitettu 1 litran dispensopullolle. Annostuksen säätö on helppoa; laitteessa on 4 eri annostusta. Riittävä ja oikea annos käsihuuhdetta varmistaa hyvän käsihygienian toteutumisen.

Käyttökohteet
Diversey AutoDose sopii käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun. Se soveltuu terveydenhuoltoon, ammattikeittiöihin, elintarviketeollisuuteen, myymälöihin, laboratoroihin sekä moniin muihin kohteisiin, joissa edellytetään hyvää käsihygieniaa.

Laitetiedot
Laitteen kannessa olevan ikkunan kautta dispensopullon etiketti on helppo lukea. Yksinkertainen, toimiva lukitusmekanismi estää tuotteiden väärinkäytön. Kansiosa on helppo avata avaimella ja pullon vaihto käy nopeasti. Pulloa vaihtaessasi, käännä sen pumppuosa taakse (varmista, että korkki pysyy suljettuna). Laite tomii neljällä AA-paristolla. Valmistaja suosittelee Energizer Ultimate Lithium paristoja. Laitteessa on mukana irroitettava ja pestävätippa-alusta. Laitteella on 2 vuoden takuu.

Laitteen puhdistaminen ja desinfektio
Pyyhkimiseen sopii yleispuhdistusaine. Tarvittaessa laite voidaan desinfioida alkoholilla, Oxivir Plussalla, Oxivirilla tai Sactiv kloramiinilla.

Tekniset tiedot

  • Annostus: Säädettävissä oleva annostus (1-4 annosta)
  • Annostusaika: saippua 0,9 sekuntia (1 pumppaus), käsihuuhde 1,4 sekuntia (2 pumppausta)
  • Ääni: laite on erittäin hiljainen
  • Paristot: 4 x AA litiumparistot
  • Kiinnitys seinään: ruuveilla, sopii samoihin reikiin kuin dispensoteline
  • Annostelijan mitat: 350 mm x 125 mm x 128 mm
  • Annostelijan mitat tippa-alustan kanssa: 510 mm x 125 mm x 128 mm

Takuu
Laitteen takuuaika on 2 vuotta ostopäivästä. Takuu koskee valmistus- ja raaka-ainevirheitä, mutta ei virheitä ja vaurioita, jotka aiheutuvat tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai korjauksesta. Takuu ei koske paristoja.Valmistaja Diversey
Tyyppi Annostelijat