Clax Microwash Forte G 9kg

Clax Microwash Forte G 9kg

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Diversey
Clax Microwash forte G on jauhemainen pesuaine joka on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien pesuun ja sitä voidaan käyttää laajalla lämpöalueella (30-90 ºC) kaikissa veden kovuuksissa.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Clax Microwash Forte G 9kg
Tuotekoodi 7514055
Saatavuus

Yli 50 tuotetta

Hinta

46,22 €

Pakkauskoko

KPL

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
7514055 Clax Microwash Forte G 9kg

Yli 50 tuotetta

KPL

46,22 €

-

Tuotetiedot

Clax Microwash forte G on jauhemainen pesuaine joka on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien pesuun ja sitä voidaan käyttää laajalla lämpöalueella (30-90 ºC) kaikissa veden kovuuksissa.
Clax Microwash forte G soveltuu kaiken väristen tekstiilien yleispesuun. Koostumuksensa ansiosta se sopii myös pyykin esipesuun ja liotukseen.

Ominaisuudet

Clax Microwash pesee tehokkaasti mikrokuitutekstiilit, kuten siivouspyyhkeet ja mopit, ja säilyttää mikrokuidun rakenteen. Mikrokuitujen erinomaiset ominaisuudet säilyvät näin pesujen jälkeen muuttumattomina ja siivoustekstiilit säilyttävät puhdistustehonsa. Clax Microwashin raaka-aineet on valittu mikrokuituvalmistajien suositusten mukaisesti.

Clax Microwash soveltuu myös kaikkien muiden värillisten tekstiilien pesuun, koska siinä ei ole valkaisuainetta. Ei suositella kuitenkaan villalle tai silkille. Clax Microwash on entsyymipitoinen pesujauhe, jonka raaka-aineita ovat entsyymit, tehokkaat pinta-aktiiviset aineet, vedenpehmentimet, harmaantumisen estoaineet sekä korroosionsuoja-aineet.

Pinta-aktiivisten aineiden ja entsyymien yhdistelmän avulla Clax Microwash poistaa erityisen tehokkaasti rasvalikaa. Vedenpehmentimenä ja pinta-aktiivisten aineiden vahvistajana toimii fosfaatti, joka sitoo veden kovuustekijät sekä estää harmaantumista pitäen lian liuoksessa ja estäen lian laskeutumisen tekstiilin pintaan uudelleen.

Nestemäinen tekstiilienpesuaine kirjopyykille sekä siivous, mikrokuitu, ym. tekstiilien pesuun. Ympäristömyötäinen ja tehokas pesuaine erilaisten pyykkien monipuoliseen pesuun. Myös kirjaville pyykeille. Tuote huuhtoutuu hyvin ja pitää värit kirkkaina. Keskilikaisen pyykin tehokas pesu lämpötilassa 40 °C. Pesulämptilat 30°C-95°C.

Käyttökohteet:

Kirjopyykin pesuun monipuolisesti eri likaisuusasteille. Soveltuu eri veden kovuuksille. Myös mikrokuitujen pesuun.

Edut

 • Säilyttää mikrokuidun ominaisuudet
 • Erinomainen pesuteho erityyppisiin tahroihin ja likaan
 • Estää tekstiilien harmaantumisen
 • Toimii kaikissa veden kovuuksissa
 • Ympäristömerkitty, Joutsenmerkki

Käyttöohje

Clax Microwash on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien pesuun. Annosteluohjeet löytyvät alla olevasta annostustaulukosta, joka löytyy myös pakkauksesta. Taulukossa on annettu annostussuositukset eri veden kovuuden ja lajitelman likaisuusasteen mukaan.

Parhaan pesutuloksen aikaansaamiseksi:

 • Erottele mikrokuidut omaksi lajitelmaksi ja pese ne erillään
 • Erottele vaaleat ja värilliset tekstiilit
 • Lajittele likaisuusasteen mukaan

Tekniset tiedot

 • Ulkonäkö: valkoinen, tiivistetty pesujauhe
 • Suhteellinen tiheys: 900 g/litra
 • pH-arvo, käyttöliuos 10,8 (emäksinen)

Koostumus

 • Anionisia pinta-aktiivisia aineita < 5 %
 • Ionittomia pinta-aktiivisia aineita 5 - 15 %
 • Fosfaatteja 15 - 30 %

Käyttöturvallisuus ja varastointi

Vältä pitkäaikaista ihokosketusta pesuliuoksen kanssa. Käytä suojakäsineitä tekstiilien käsinpesussa. Pese, kuivaa ja rasvaa kätesi pyykinpesun jälkeen. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Varastoidaan suljetussa alkuperäispakkauksessa kuivassa ja viileässä paikassa.

Ympäristötiedot

Ulko- ja kartonkipakkaukset ovat kierrätettäviä, valmistettu valkaisemattomasta kuidusta ja sisältävät suurelta osin kierrätyskuituja. Käytetyistä raaka-aineista sekä muista ympäristöön liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin Diverseyn Ympäristöperiaatteet-esitteessä.

 


Clax Microwash forte G TL.pdf

Käyttöturvallisuustiedote.pdfValmistaja Diversey
Ympäristömerkki Joutsenmerkki
Ominaisuudet Kirjopyykille, Valkopyykille
Tyyppi Jauhemaiset pyykinpesuaineet