Desinfektol T etanolipohjainen desinfektioaine 5L

Desinfektol T etanolipohjainen desinfektioaine 5L

Loitonna
Katso lähemmin
  • Desinfektol T etanolipohjainen desinfektioaine 5L
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Berner

Desinfektol T on etanolipohjainen tehokas desinfektioaine pinnoille ja välineille. Tuote soveltuu käyttöön esim. teollisuudessa, elintarvikehygieniassa sekä eläinten hoidossa.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Desinfektol T etanolipohjainen desinfektioaine 5L
Tuotekoodi 13240142
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

22,88 €

68,64 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
13240142 Desinfektol T etanolipohjainen desinfektioaine 5L

Alle 50 tuotetta

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

22,88 €

68,64 €
-

Tuotetiedot

Desinfektol T on etanolipohjainen tehokas desinfektioaine pinnoille ja välineille. Desinfektol T on mikrobisidisesti tehokas ja desinfektioajaltaan nopea. Tuotteen pH on neutraali. Desinfektol T ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Desinfektol T sopii sellaisenaan kaikkien alkoholia kestävien pintojen – myös useimpien muovimateriaalien – desinfektioon kaikkialla teollisuudessa, elintarvikehygieniassa, eläinten hoidossa jne.

Mikrobisidinen teho
Desinfektol T:n bakteeri- ja sieniteho on testattu vaikeimmissa tällä hetkellä olemassa olevissa testiolosuhteissa orgaanisen lian läsnäollessa lasialustalle kiinnitetyille mikrobeille.

Tuotteella on tutkitusti hyvä mikrobisidinen teho ja se täyttää seuraavien EN-standardien vaatimukset:

  • EN 13697 Kvantitatiivinen pintatesti ei-huokoisille materiaaleille bakterisidisen ja/tai fungisidisen tehon osoittamiseksi ilman mekaanista hankausta (faasi 2/vaihe 2)
  • EN 13727 Kvantitatiivinen suspensiotesti bakterisidisen tehon osoittamiseksi terveydenhuollossa (faasi 2/vaihe 1)
  • EN 14561 Kvantitatiivinen carrier-testi bakterisidisen tehon osoittamiseksi instrumenttien desinfektioon terveydenhuollossa (faasi 2/vaihe 1)
  • EN 14476 Kvantitatiivinen suspensiotesti virusidisen tehon osoittamiseksi terveydenhuollossa (faasi 2/vaihe 1)

Käyttöohje:

Välineet voidaan desinfioida kosteapyyhinnällä tai upottamalla. Kostuta kertakäyttöpyyhe Desinfektol T:llä ja pyyhi desinfioitava väline huolellisesti. Huomioi pyyhkeen riittävä kosteus. Jos pyyhe tuntuu kuivalta, etanoli on haihtunut eikä tehoa. Upotusdesinfektioaika 5 minuuttia. Näkyvästi likaiset välineet tai välineet, joissa on kuivunutta likaa, on esipestävä ennen Desinfektol T:llä käsittelyä. Jälkihuuhtelu tapauskohtaisesti.

Pakkaus ja ympäristö
Pakkaukset ovat kestävää PE-HD -muovia ja 100 ml pullo PET-muovia, jotka ovat ympäristöystävällisiä, kierrätyskelpoisia ja poltettavia materiaaleja. Pumppupullon pumppu hävitetään sekajätteeseen sen sisältämän metallin takia. Pakkausten ja valmisteen yhteensopivuus on laatuvarmennettu. Tuotteen kaikki ainesosat ovat biologisesti hajoavia.

Säilyvyys ja kelpoisuusaika: Huoneenlämmössä 5 vuotta suljettuna ja avaamisen jälkeen 2 vuotta.

Alkuperämaa: Suomi


Turvallisuus
Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Säilytettävä pystyasennossa.

Koostumus

  • Etanoli 70 p-%/76,9 t-%

Desinfioivina tehoaineina lisäksi:

  • Alkyylidimetyylibentsyyliammoniumkloridi
  • Aqua ad 100 %


pH-arvo

  • noin 7.0


Tuotetiedot.pdf

Käyttöturvallisuustiedote.pdfValmistaja Berner