Kiilto Erizyme terveydenhuollon konepesuaine 5L

Kiilto Erizyme terveydenhuollon konepesuaine 5L

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: KiiltoClean

Kiilto Erizyme on entsyymitehosteinen konepesuaine terveydenhuollon ja suun terveydenhoidon instrumenttien pesu- ja desinfiointikoneisiin sekä ultraäänipesulaitteisiin.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Kiilto Erizyme terveydenhuollon konepesuaine 5L
Tuotekoodi 8137
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

60,46 €

181,38 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
8137 Kiilto Erizyme terveydenhuollon konepesuaine 5L

Alle 50 tuotetta

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

60,46 €

181,38 €
-

Tuotetiedot

Erizyme on entsyymitehosteinen konepesuaine terveydenhuollon ja suun terveydenhoidon instrumenttien pesu- ja desinfiointikoneisiin sekä ultraäänipesulaitteisiin.

Erizyme on vaativaan ammattikäyttöön tuotekehitetty konepesuaine. Sen neutraali pH sopii useimmille materiaaleille. Hyvä pesuteho vähentää välineistön mekaanisen esikäsittelyn tarvetta, tämä voi ajan säästön lisäksi vaikuttaa myös työturvallisuuteen. Hyvä pesutulos saavutetaan pienellä pesuaineannostuksella. Erizyme konepesuaineen pesuteho on tutkittu Helsingin yliopiston Hjelt-Instituutin Kansanterveystieteen osaston Hygienian ja mikrobiologian laboratoriossa tehdyllä puhdistustehon tutkimuksella. Erizyme sisältää mm. proteaasi-entsyymiä, joka irrottaa hyvin valkuaisainelikaa.

Edut ja ominaisuudet

  • CE merkitty lääkinnällinen laite, luokka I

Käyttökohteet

Välinehuolto, leikkausosastot, hammashuolto. Soveltuu vaativaan ammattikäyttöön ja kaikille konepestäville, myös herkille materiaaleille, mm. alumiini. Lääkinnällinen laite. Ammattikäyttöön.

Käyttö- ja annostusohje
Liitä kanisteri pesukoneen automaattiannostelijaan. Ohjeellinen annostus pesu-desinfektiokoneissa on 0,15-0,3 % käyttöliuos. Ultraäänipesulaitteissa 0,5-1 % käyttöliuos. Annostukseen vaikuttavat pestävä materiaali ja veden laatu. Paras puhdistustulos saadaan 45-55°C pesulämpötilassa. Kone lämpödesinfioi puhdistetut ja huuhdotut instrumentit sekä kammion valitun pesuohjelman mukaisesti.

Huomioitavaa: Huomioi laitteen täytössä, että vesisuihkut pääsevät pestävien välineiden kaikille pinnoille. Aseta pestävä välineistö väljästi koneeseen. Käytä tarvittaessa erikoistelineitä. Laitteen moitteeton toiminta on tarkistettava määräajoin turvallisen lopputuloksen saavuttamiseksi. UÄ-pesulaitteessa: huuhdo ja kuivaa instrumentit pesun jälkeen. Noudata laitevalmistajien erikoisohjeistuksia.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pH: 7.5 (neutraali)
  • Käyttöliuoksen pH: 7.5 (neutraali)
  • Varastointi: Säilytettävä huoneenlämmössä, alle 30°C asteen lämpötilassa. Varjeltava jäätymiseltä. Biologisesti hajoava. Säilyy 2 vuotta valmistusajankohdasta.
  • Ulkonäkö ja tuoksu: kellertävä neste
  • Valmistusmaa: Suomi

 

Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Erizyme konepesuaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea). Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.


Tuotetiedot.pdf

Käyttöturvallisuustiedote.pdfValmistaja KiiltoClean
Tyyppi Instrumenttipesu