HETI Yleispesu Turva hajustamaton 2L

HETI Yleispesu Turva hajustamaton 2L

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Berner
Turva -pakkaus soveltuu käytettäväksi ainoastaan automaattiannostelijan kanssa. HETI Yleispesu hajustamaton on tarkoitettu käytettäväksi kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen, myös ikkunoiden pesuun. Tuote sopii lisäksi vahattujen lattioiden pintapesuun ennen vahausta käsi- ja konemenetelmiin.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
HETI Yleispesu Turva hajustamaton 2L
Tuotekoodi 15790176
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

33,36 €

Pakkauskoko

KPL

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
15790176 HETI Yleispesu Turva hajustamaton 2L

Alle 50 tuotetta

KPL

33,36 €

-

Tuotetiedot

HETI Yleispesu  hajustamaton on tarkoitettu käytettäväksi kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen, myös ikkunoiden pesuun. Tuote sopii lisäksi vahattujen lattioiden pintapesuun ennen vahausta käsi- ja konemenetelmiin.  

Turva - pakkaus soveltuu käytettäväksi ainoastaan automaattiannostelijan kanssa. 

HETI Turva -tuotesarja on uusi ja innovatiivinen tapa puhdistusaineiden
turvalliseen annosteluun. Promax-annostelujärjestelmään liitettynä HETI Turva -sarja muodostaa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen
kanssa.

Tutustu Promax-annostelujärjestelmään

Tarkkaa ja turvallista annostelua

HETI Turva -sarjan tuotteet voidaan liittää mihin tahansa Promax-tyyliseen puhdistusaineannostelijaan. HETI Turvan korkki on rakenteeltaan sellainen, ettei kannusta voi saada ainetta ulos muuten kuin annostelijan kautta. Tällöin vältytään yliannostelun aiheuttamilta haitoilta.

Turvallista annostelua

HETI Turva -sarja muodostaa annostelijan kanssa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa.

HETI Turva -sarjan kannu on helppo vaihtaa uuteen vanhan kannun tyhjennettyä. Turva-adapteri kiinnitetään vain kannuun.Turva-adapterit ovat värikoodattuja, joten annostelijaa ei voi vahingossa liittää väärään aineeseen. Turva-adapteri kiinnittyy ainoastaan samanväriseen kannun Turva-korkkiin.

HETI Turva -sarjan pakkaukset ovat turvallisia käsitellä, koska niistä puhdistusaine ei pääse roiskahtamaan kannua käsiteltäessä. Suljettu Turva -pakkaus on myös hygieeninen ja helppo puhdistaa. Turva-kannun korkki ei vuoda, jos kannu jostain syystä kaatuu.


Tuotetiedot.pdf

Käyttöturvallisuustiedote.pdf

Turvaohje.pdfValmistaja Berner
Tyyppi Emäksiset puhdistusaineet