Kiilto Kisu BT 5L

Kiilto Kisu BT 5L

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: KiiltoClean
Kisu BT on peruskäsittelyaine huokoisille pintamateriaaleille kuten mosaiikkibetonille ja lasittamattomalle kivimateriaalille.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Kiilto Kisu BT 5L
Tuotekoodi T7079.005
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

82,26 €

246,78 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
T7079.005 Kiilto Kisu BT 5L

Alle 50 tuotetta

KPL

LTK (3 KPL/LTK)

82,26 €

246,78 €
-

Tuotetiedot

Kisu BT on peruskäsittelyaine huokoisille pintamateriaaleille kuten mosaiikkibetonille ja lasittamattomalle kivimateriaalille. Voidaan käyttää myös vanhan ja erittäin huokoisen linoleumilattian kyllästämiseen. Ei sovellu kuivapuristelaatoille.

Ominaisuudet:

Kisu BT täyttää pinnan huokoset eikä muodosta pintaan näkyvää kalvoa. Kisu BT estää lian imeytymisen itse materiaaliin. Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetelmillä.

Käyttöohje:

Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja kuiva. Mikäli pinta on liian tiivis tai likainen, Kisu BT ei imeydy ja kuivuttuaan irtoaa. Imeytymisen saattaa estää myös lattiaan aiemmin laitettu öljypohjainen kivenkäsittelyaine. Huomioi, että erittäin huokoiset lattiamateriaalit vaativat pitkän (jopa 24h) kuivumisajan pesun jälkeen. Kytke lattialämmitys pois hyvissä ajoin ennen käsittelyä Kisu BT:llä. Levitä yksi kerros ja anna imeytyä. Ainetta ei saa käyttää liikaa, sen pitää imeytyä kokonaisuudessaan pintamateriaaliin. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Pintaan näkyväksi kerrokseksi jäänyt Kisu BT voidaan heti kuivuttuaan poistaa pesemällä esim. Linolilla tai sen voidaan antaa vain kulua pois. Kuiva Kisu BT-käsitelty lattia voidaan vahata esim. Silk Stone tai Loisto-vahoilla.

Tekniset tiedot:

Ominaispaino n. 1,02 kg / dm³
Ulkonäkö valkoinen, maitomainen neste
Kuivumisaika 1-24 h
Riittoisuus 25 - 50 m² / 1 l
pH n. 8

Huomio:

Suojattava jäätymiseltä.

Käyttö- ja ympäristöturvallisuus:

Käytettävä suojakäsineitä. Huolehdi hyvästä tuuletuksesta työtilassa. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuus-tiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: katso www.kiiltoclean.fi


Käyttö­turvallisuus­tiedote.pdfValmistaja KiiltoClean
Omaisuudet Suoja-aine
Tyypit Kivi, Linoleumi