Melolin haavatyyny 10x20cm 75kpl

Melolin haavatyyny 10x20cm 75kpl

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Smith & Nephew
Melolin tarttumaton haavaside, jossa on imevä haavatyyny.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Melolin haavatyyny 10x20cm 75kpl
Tuotekoodi 66974943
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

44,90 €

Pakkauskoko

PKT (75 KPL/PKT)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
66974943 Melolin haavatyyny 10x20cm 75kpl

Alle 50 tuotetta

PKT (75 KPL/PKT)

44,90 €

-

Tuotetiedot

Melolin tarttumaton haavaside, jossa on imevä haavatyyny. Sopii erityisesti leikkauksen jälkeiseen käyttöön ja tapaturmissa syntyneiden haavojen hoitoon, kuten puhtaat ommellut haavat, hiertymät ja repeytymät sekä pienet palovammat. Haavaerite kuivuu nopeasti, jolloin tyyny ei kiinnity haavaan eikä paranevaa kudosta häiritä siteen vaihdon yhteydessä. Tyynyt ovat miellyttäviä, ne sallivat ihon hengittää ja suojelevat vahingoittunutta aluetta.

Tyyny on toiselta puolelta sidottu lämmön avulla ohueen, rei'itettyyn polyesterikalvoon. Tyynyä käytetään ensimmäisenä sidoksena. Sidos imee haavaeritteet sekä pehmustaa ja suojaa haavaa enemmältä vaurioitumiselta. Side tarvitsee erillisen kiinnityksen. Kertakäyttöisen haavatynyn voi leikata. Säilytys kuivassa ja huoneenlämmössä. Viimeinen käyttöpäivä merkitty pakkaukseen. Tuote ei sisällä luonnonkumia eikä hartsia.

Melolin-tyyny asetetaan haavaan siten, että kiiltävä, kalvomainen pinta tulee haavaa vasten. Haavatyynyä voidaan leikata. Melolin kiinnitetään paikalleen ihoteipillä tai harsositeellä. Side vaihdetaan tarpeen mukaan.

Puuvilla, akryylikuitu, polyesteri.Valmistaja Smith & Nephew
Ominaisuudet Steriili
Tyyppi Hoitolevyt