Vileda Swep Duo HygienePlus kaksipuolinen mikrokuitumoppi

Vileda Swep Duo HygienePlus

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Vileda

Swep HygienePlus -moppien tehokkuus piilee mikrokuiduissa joihin on lisätty pieniä määriä hopeafosfaattilasia. Hopealla on antibakteerinen vaikutus, ja se ehkäisee näin ollen bakteerikantojen muodostumista, ja tekee moppien käytöstä turvallista.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Vileda Swep Duo HygienePlus kaksipuolinen mikrokuitumoppi
Tuotekoodi 143803.1
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

0,00 €

Pakkauskoko -
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.

Tuotetiedot

Swep Duo HygienePlus on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Saatavana kolmessa työleveydessä: 35 cm, 50 cm ja 75 cm. Värikoodausmahdollisuus vakiona.

Tekninen seloste: Valkoinen nukka 100% polyesterimikrokuitua, harmaat harjasosat 100% polyesteria, tausta 100% polypropyleenia. Sisältää hopeafosfaattilasia.

Hyödyt

  • Tehokkuus: Kaksipuolinen moppi tuplaa samassa ajassa pyyhityn pinta-alan verrattuna yksipuolisiin moppeihin. Lisäksi Swep Duo HygienePlus mopin optimoitu kosteudenluovutuskyky mahdollistaa 40% suuremman pinta-alan pyyhkimisen yhdellä mopilla.
  • Hygienisyys: Antibakteerinen ominaisuus tekee mopista turvallisen käytössä. Moppeja voi säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja riippumattomat testit osoittavat, että moppi poistaa käytössä jopa 99,99% bakteereista yhdellä pyyhintäkerralla.
  • Taloudellisuus: Kaksipuolisessa moppijärjestelmässä siivous on nopeampaa ja moppeja tarvitaan vähemmän. Näin ollen käyttökulut, alkuinvestointi ja moppien käsittelykulut käytössä ovat pienemmät.
  • Ergonomia: Swep Duo HygienePlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta. Erinomainen esimerkiksi pöytäpintojen ja muiden laajojen pintojen ergonomiseen pyyhintään.

Käyttöalue
Swep Duo HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sai
raaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana.

Käyttö

Käytetään Swep Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.


Tuotetiedot.pdfValmistaja Vileda
Ominaisuudet 2-puolinen