Vileda Swep Duo kaksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm

Vileda Swep Duo kaksipuolinen taso- ja kalustemoppi 35cm

Loitonna
Katso lähemmin
  • Vileda Swep Duo kaksipuolinen taso- ja kalustemoppi 35cm
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Vileda

Swep Duo taso- & kalustemoppi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Vileda Swep Duo kaksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm
Tuotekoodi 162256
Saatavuus

Yli 50 tuotetta

Hinta

32,21 €

322,10 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (10 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
162256 Vileda Swep Duo kaksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm

Yli 50 tuotetta

KPL

LTK (10 KPL/LTK)

32,21 €

322,10 €
-

Tuotetiedot

Joutsenmerkitty Swep Duo Taso- & kalustemoppi on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja värikoodausmahdollisuus kuuluu sen vakiovarusteisiin.

Tekniset tiedot

  • Puhdistava osa: 100% polyesteri
  • Tausta: 100 % polypropyleeni

Edut

  • Tehokkuus: Hyödyntämällä mopin molemmat puolet voidaan mopata suurempi alue kuin yksipuolisella mopilla. Tarvittavien moppien määrä on näin ollen pienempi. Swep Duo Taso- & kalustemopilla puhdistuvat kaikki kovat taso-, pysty- ja kalustepinnat. Laadukkan mikrokuitumateriaalinsa ansiosta se irrottaa ja sitoo likaa tehokkaasti. Moppi luovuttaa myös kosteutta erittäin tasaisesti, jättäen lähes olemattoman pisarajäljen.
  • Taloudellisuus: Swep Duo järjestelmän kaksipuolisuuden avulla siivous on nopeampaa, ja moppeja tarvitaan vähemmän. Näin ollen käyttökulut, alkuinvestointi ja pesukulut ovat pienemmät kuin perinteisissä mopeissa.
  • Ergonomia: Swep Duo Taso & kalustemoppi liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla. Käyttö yhdessä taso- ja pystypintojen moppaamiseen tarkoitetun lyhyen säätövarren kanssa, takaa hyvän työasennon jossa kehon kuormitus vähenee. Käyttämällä kalustemoppia pinnalla jolla tänään käytät pyyhettä säästät sekä kehoa että aikaa.
  • Minimoidaan jalanjälki: Swep Duo Taso-& kalustemopit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä raaka-aineista ISO-14001 sertifioiduissa tuotantolaitoksessamme Suomen Salossa. Tehokkaiden jakeluteiden ansiosta hiilidioksidipäästöt jäävät minimiin.
  • Maksimoidaan kädenjälki: Koulutamme jatkuvasti asiakaitamme tuotteidemme käytössä, jotta he osaisivat käyttää tuotteitamme mahdollisimman tehokkaasti. Ohjeidemme mukaisella käytöllä minimoidaan veden sekä pesuaineen käyttötarve, mikä myös pidentää tuotteen käyttöikää. Näin saamme yhdessä aikaan positiivisen ympäristövaikutuksen.

Käyttöalue

Swep Duo Taso- & kalustemoppi sopii kaikkiin ympäristöihin. Se on kuin kotonaan kaikissa tiloissa, aina kouluista, päiväkodeista ja toimistoista, sairaaloihin ja hotelleihin. Sillä puhdistat tehokkaasti esim: valkotaulut, kaakeli- ja puupinnat, seinät, taulut, pöydät ja muut suuret kalusteet. Työleveys 35 cm on omiaan taso-, pysty- ja kalustepintojen pyyhintään.

Käyttö

Käytetään Swep Duo levykehyksen 35cm ja Swep Säätövarren kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä, ja kaikilla kovilla tasaisilla pinnoilla. Se on erityisen tehokas kiinnittyneen lian puhdistamiseen. Suositellaan käytettäväksi esivalmisteltuna. Nihkeä: 0,5 dl/moppi, kostea 1 dl/moppi

Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Kalustemopit ja lattiamopit pestään erikseen.


Tuotetiedot.pdfValmistaja Vileda
Ympäristömerkki Joutsenmerkki