Vileda Swep Single HygienePlus yksipuolinen mikrokuitumoppi 50cm

Vileda Swep Single HygienePlus yksipuolinen mikrokuitumoppi

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Vileda

Swep Single HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista, hotelleihin ja ravintoloihin. Värikoodattavuus vakiona.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Vileda Swep Single HygienePlus yksipuolinen mikrokuitumoppi 50cm
Tuotekoodi 140695
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

29,61 €

888,30 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (30 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
140695 Vileda Swep Single HygienePlus yksipuolinen mikrokuitumoppi 50cm

Alle 50 tuotetta

KPL

LTK (30 KPL/LTK)

29,61 €

888,30 €
-

Tuotetiedot

Swep HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana. Awep Single HygienePlus on yksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Värikoodausmahdollisuus vakiona.

Tekninen seloste: Valkoinen nukka 100% polyesterimikrokuitua, harmaat harjasosat 100% polyesteria, tausta 100% polypropyleenia. Sisältää hopeafosfaattia.

Edut

  • Tehokkuus: Swep Single HygienePlus mopin optimoitu kosteudenluovutuskyky mahdollistaa 40% suuremman pinta-alan pyyhkimisen yhdellä mopilla.
  • Hygienisyys: Antibakteerinen ominaisuus tekee mopista turvallisen käytössä. Moppeja voi säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja käytössä moppi poistaa todistetusti jopa 99,99% bakteereista yhdellä pyyhintäkerralla.
  • Ergonomia: Swep Single HygienePlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta.

Käyttöalue

Swep Single HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana.

Käyttö

Käytetään Swep Classic tai Swep Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä. Maksimipesulämpötila 95 °C, pesua suositellaan 60 °C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.

 


Tuotetiedot.pdfValmistaja Vileda
Ominaisuudet 1-puolinen