Vileda Swep Single yksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm

Vileda Swep Single yksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm

Loitonna
Katso lähemmin
  • Vileda Swep Single yksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Vileda

Swep Single Taso- & kalustemopissa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Vileda Swep Single yksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm
Tuotekoodi 162257
Saatavuus

Yli 50 tuotetta

Hinta

25,33 €

253,30 €
Pakkauskoko

KPL

LTK (10 KPL/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
162257 Vileda Swep Single yksipuolinen taso- & kalustemoppi 35cm

Yli 50 tuotetta

KPL

LTK (10 KPL/LTK)

25,33 €

253,30 €
-

Tuotetiedot

Joutsenmerkitty Swep Single Taso- & kalustemoppi on mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja värikoodausmahdollisuus kuuluu sen vakiovarusteisiin.

Tekniset tiedot: Puhdistava osa: 100% polyesteri Tausta: 100 % polypropyleeni

Edut

  • Tehokkuus: Swep Single Taso- & kalustemopilla puhdistuvat kaikki kovat taso-, pysty- ja kalustepinnat. Laadukkan mikrokuitumateriaalinsa ansiosta se irrottaa ja sitoo likaa tehokkaasti. Moppi luovuttaa myös kosteutta erittäin tasaisesti, jättäen lähes olemattoman pisarajäljen.
  • Taloudellisuus: Aika on rahaa! Moppi tekee saman työn kuin pyyhe, mutta paljon nopeammin. Käyttämällä taso- & pystypintamoppia suurilla pinnoilla joilla tänään käytät pyyhettä säästät 30 % työaikaa*. Moppi on kestävä ja pitkäikäinen, mikä hyödyttää sekä taloudellisesti että ympäristöä ajatellen.
  • Ergonomia: Swep Single Taso- & kalustemoppi liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla. Käyttö yhdessä taso- ja pystypintojen moppaamiseen tarkoitetun lyhyen säätövarren kanssa, takaa hyvän työasennon jossa kehon kuormitus vähenee. Käyttämällä kalustemoppia pinnalla jolla tänään käytät pyyhettä säästät sekä kehoa että aikaa.
  • Minimoidaan jalanjälki: Swep Single Taso- & kalustemopit valmistetaan laadukkaista ja kestävistä raaka-aineista ISO-14001 sertifioiduissa tuotantolaitoksessamme Suomen Salossa. Tehokkaiden jakeluteiden ansiosta hiilidioksidipäästöt jäävät minimiin.
  • Maksimoidaan kädenjälki: Koulutamme jatkuvasti asiakaitamme tuotteidemme käytössä, jotta he osaisivat käyttää tuotteitamme mahdollisimman tehokkaasti. Ohjeidemme mukaisella käytöllä minimoidaan veden sekä pesuaineen käyttötarve, mikä myös pidentää tuotteen käyttöikää. Näin saamme yhdessä aikaan
  • positiivisen ympäristövaikutuksen.

Käyttöalue

Swep Single Taso- & kalustemoppi sopii kaikkiin ympäristöihin. Se on kuin kotonaan kaikissa tiloissa, aina kouluista, päiväkodeista ja toimistoista, sairaaloihin ja hotelleihin. Sillä puhdistat tehokkaasti esim: valkotaulut, kaakeli- ja puupinnat, seinät, taulut, pöydät ja muut suuret kalusteet. Työleveys 35 cm on omiaan taso-, pysty- ja kalustepintojen pyyhintään.

Käyttö

Käytetään Swep Duo levykehyksen 35cm ja Swep Säätövarren kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä, ja kaikilla kovilla tasaisilla pinnoilla. Se on erityisen tehokas kiinnittyneen lian puhdistamiseen. Suositellaan käytettäväksi esivalmisteltuna. Nihkeä: 0,25 dl/moppi, kostea 0,5 dl/moppi. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Kalustemopit ja lattiamopit pestään erikseen.


Tuotetiedot.pdfValmistaja Vileda