TENA Slip Bariatric Super teippisuoja

TENA Slip Bariatric Super teippisuoja

Loitonna
Katso lähemmin
  • TENA Slip Bariatric Super teippisuoja
  • TENA Slip Bariatric Super teippisuoja
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: TENA

TENA ProSkin Slip Bariatric Super on erityisen suurikokoinen all-in-one-inkontinenssisuoja, jonka uudelleensuljettavat tarrat mahdollistavat täydellisen istuvuuden, miellyttävyyden ja vähentävät mahdollisia reunavuotoja. Suoja on suunniteltu erityisesti isokokoisille ja obeeseille henkilöille, joiden vyötärönympärys on 160–240 cm.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
TENA Slip Bariatric Super teippisuoja
Tuotekoodi 61490
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

55,70 €

111,40 €
Pakkauskoko

PKT (32 KPL/PKT)

LTK (2 PKT/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
61490 TENA Slip Bariatric Super teippisuoja

Alle 50 tuotetta

PKT (32 KPL/PKT)

LTK (2 PKT/LTK)

55,70 €

111,40 €
-

Tuotetiedot

TENA ProSkin Slip Bariatric Super on erityisen suurikokoinen all-in-one-inkontinenssisuoja, jonka uudelleensuljettavat tarrat mahdollistavat täydellisen istuvuuden, miellyttävyyden ja vähentävät mahdollisia reunavuotoja. Suoja on suunniteltu erityisesti isokokoisille ja obeeseille henkilöille, joiden vyötärönympärys on 160–240 cm. TENA ProSkin Slip Bariatric Super on valmistettu pehmeästä kankaanomaisesta materiaalista, se istuu vartalonmyötäisesti ja vähentää mahdollisia reunavuotoja tehokkaasti. Sopii erityisen hyvin vähemmän liikuntakykyisille tai jos suoja on vaihdettava makuuasennossa. Nopea imuydin lukitsee jopa suuret virtsamäärät sisäänsä nopeasti taaten kuivuuden, ja hengittävät materiaalit antavat ihon hengittää. Joustavien sivupaneelien ja uudelleensuljettavan tarrakiinnityksen ansiosta suoja on helppo vaihtaa sekä seisoma- että makuuasennossa, ja hyvä istuvuus on aina taattu. Odour Neutralizer -ominaisuus takaa raikkauden, ja kosteusilmaisin näyttää, milloin suoja on vaihdettava. TENA ProSkin Slip Bariatric Super on saatavilla XXL- ja 3XL-kokoisena.

Ominaisuudet

  • TENA ProSkin Slip Bariatric on suunniteltu täyttämään kliinisesti ylipainoisten käyttäjien tarpeet.
  • Kolmitehoinen suoja tarkoittaa, että suoja pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä.
  • ConfioAir™ antaa ihon hengittää.
  • Joustavat reunat ja uudelleensuljettava tarrakiinnitys tekee suojasta hyvin istuvan.
  • FeelDry™ -ominaisuus suojaa kosteudelta.
  • Tuotteen ulkopinnassa olevasta kosteusilmaisimesta on helppo havaita, milloin suoja tulee vaihtaa – keltainen viiva muuttuu kastuessaan siniseksi.
  • TENA ProSkin -tuotteet ovat tutkimustuloksiin perustuvia ja testattu dermatologisesti niiden tehon ja hellävaraisuuden varmistamiseksi.
  • Odour Neutralizer neutraloi hajut heti ja jatkuvasti.Valmistaja TENA
Tyyppi Super
Tuote Tena Slip
Inkontinenssin aste: ●●●●●●●