TENA Slip Ultima teippisuoja

TENA Slip Ultima teippisuoja

Loitonna
Katso lähemmin
 • TENA Slip Ultima teippisuoja
 • TENA Slip Ultima teippisuoja
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: TENA

TENA Slip Ultima on inkontinenssisuoja, jonka säädettävät teipit takaavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden, ja siten mahdolliset reunavuodot vähenevät. Suoja onkin hyvä valinta apua tarvitseville henkilöille tai vuodepotilaille.

Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
TENA Slip Ultima teippisuoja M
Tuotekoodi 712137
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

23,92 €

71,76 €
Pakkauskoko

PKT (21 KPL/PKT)

LTK (3 PKT/LTK)

Määrä
TENA Slip Ultima teippisuoja L
Tuotekoodi 712141
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

26,64 €

79,92 €
Pakkauskoko

PKT (21 KPL/PKT)

LTK (3 PKT/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
712137 TENA Slip Ultima teippisuoja M

Alle 50 tuotetta

PKT (21 KPL/PKT)

LTK (3 PKT/LTK)

23,92 €

71,76 €
-
712141 TENA Slip Ultima teippisuoja L

Alle 50 tuotetta

PKT (21 KPL/PKT)

LTK (3 PKT/LTK)

26,64 €

79,92 €
-

Tuotetiedot

TENA Slip Ultima on inkontinenssisuoja, jonka säädettävät teipit takaavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden, ja siten mahdolliset reunavuodot vähenevät. Suoja onkin hyvä valinta apua tarvitseville henkilöille tai vuodepotilaille. FeelDry Advanced™ -teknologian ansiosta suoja imee nesteen nopeasti pois suojan pinnalta ja pitää näin ihon kuivana. Nopeasti imevä imuydin lukitsee jopa suuren virtsamäärän hetkessä, jolloin suojan pinta pysyy kuivana. Suojan täysin hengittävä ConfioAir™-tausta antaa ihon hengittää. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat ylläpitämään luonnollista ihon terveyttä. Hyvin pitävien kiinnitysteippien ansiosta vaihtaminen on helppoa sekä seisten että maaten. Myös uudelleenkiinnittäminen ja säätäminen on helppoa, joten suoja saadaan istumaan hyvin ja varmasti. Odour Neutralizer -ominaisuus neutraloi epätoivottuja hajuja, ja kosteusilmaisimesta näkee, milloin suoja on aika vaihtaa. TENA Slip Ultima sopii äkilliseen ja täydelliseen virtsarakon tyhjentymiseen sekä yökäyttöön.

TENA ProSkin Slip -teippisuojaa on saatavilla erikokoisina ja useammassa imukyvyssä.

Ominaisuudet

 • Kolmitehoinen suoja auttaa ylläpitämään ihon terveyttä – suoja pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä.
 • FeelDry Advanced -pinta- ja imukerros imevät nesteen nopeasti pois suojan pinnalta pitäen ihon kuivana.
 • Erittäin imukykyinen imuydin vähentää mahdollisia reunavuotoja.
 • Kankaanomaisen, hengittävän materiaalin ansiosta ilma kiertää suojassa, mikä tekee suojasta miellyttävän ja auttaa ylläpitämään ihon terveyttä.
 • Leveillä, säädettävillä teipeillä saadaan hyvä istuvuus: Helppo avata ja kiinnittää useita kertoja optimaalisen istuvuuden, varmuuden ja mukavuuden saamiseksi.
 • Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä. Hyväksyntä takaa sen, että riippumattomat ihon terveyden asiantuntijat ovat varmistaneet tuotteiden ihoystävällisyyden.
 • Tuotteen ulkopinnassa olevasta kosteusilmaisimesta on helppo havaita, milloin suoja tulee vaihtaa – keltainen viiva muuttuu kastuessaan siniseksi.
 • Dermatologisesti testattu – TENA ProSkin -tuotteet ovat tutkimustuloksiin perustuvia ja testattu dermatologisesti niiden tehon ja hellävaraisuuden varmistamiseksi.
 • Odour Neutralizer neutraloi hajut heti ja jatkuvasti.

Käyttö

Teippikiinnityksen ansiosta TENA ProSkin Slip voidaan vaihtaa helposti seisten tai makuuasennossa. Myös uudelleenkiinnittäminen ja säätäminen on helppoa, joten suoja saadaan istumaan erittäin hyvin.

Mitat 

Koko / Lantionympärys

 • M / 73-122 cm
 • L / 92-144 cmValmistaja TENA
Tyyppi Ultima
Tuote Tena Slip
Inkontinenssin aste: ●●●●●●●●●