Vileda Swep Duo r-MicroOne Premium kertakäyttömoppi 50cm 15kpl

Vileda Swep Duo r-MicroOne Premium kertakäyttömoppi 50cm 15kpl

Loitonna
Katso lähemmin
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Valmistaja: Vileda
r-MicroOne Premium Swep Duo on kaksipuolinen kertakäyttöinen mikrokuitumoppi, joka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista. r-MicroOne Premium edustaa Vileda Professionalin vihreää kertakäyttöistä tuotevalikoimaa. Moppi on todella imukykyinen ja se on valmistettu erittäin hienosta mikrokuidusta. Tuloksena on nopea puhdistus ja erinomainen siivouskapasiteetti. Moppi soveltuu käytettäväksi esivalmisteltuna.
Ilmainen toimitus yli 450 € tilauksiin Nopea toimitusaika!
Vileda Swep Duo r-MicroOne Premium kertakäyttömoppi 50cm 15kpl
Tuotekoodi 170322
Saatavuus

Alle 50 tuotetta

Hinta

24,90 €

249,00 €
Pakkauskoko

PKT (15 KPL/PKT)

LTK (10 PKT/LTK)

Määrä
Tuotekoodi Tuotenimi Saatavuus Pakkauskoko Hinta (alv 0%) Määrä
170322 Vileda Swep Duo r-MicroOne Premium kertakäyttömoppi 50cm 15kpl

Alle 50 tuotetta

PKT (15 KPL/PKT)

LTK (10 PKT/LTK)

24,90 €

249,00 €
-

Tuotetiedot

r-MicroOne Premium Swep Duo on kaksipuolinen kertakäyttöinen mikrokuitumoppi, joka on valmistettu 100 % kierrätetyistä materiaaleista. r-MicroOne Premium edustaa Vileda Professionalin vihreää kertakäyttöistä tuotevalikoimaa. Moppi on todella imukykyinen ja se on valmistettu erittäin hienosta mikrokuidusta. Tuloksena on nopea puhdistus ja erinomainen siivouskapasiteetti. Moppi soveltuu käytettäväksi esivalmisteltuna.

Yhden käyttökerran r-MicroOne Premium Swep Duo mikrokuitumoppi sisältää monia etuja kuten esimerkiksi helppokäyttöisyyshygienia ja se soveltuu paikkoihin joissa ei ole pyykinpesukonetta. Moppi poistaa jopa 99,99 % virus- ja bakteeriliasta (testattu laboratorio-olosuhteissa), mikä takaa vaadittavan puhtaustason toteutumisen myös korkeaa hygieniaa vaativissa kohteissa.

Edut käytössä

  • Moppi poistaa jopa 99,99 % virus- ja bakteeriliasta vain pelkallä vedellä - riippumattoman tutkimuslaitoksen sertifioima
  • Erinomainen puhdistusteho edistyksellisen mikrokuituteknologian ansiosta
  • Kaksipuolinen moppi, jolla on erinomainen siivouskapasiteetti
  • Erinomainen imukyky
  • Alhainen kitka
  • Valmistettu 100% kierrätetyistä raaka-aineista
  • Soveltuu käytettäväksi esivalmisteltuna

Vileda Professionalin kestävän kehityksen filosofia: clean meets green

Maailmanlaajuisena siivousratkaisujen tarjoana, Vileda Professional haluaa tarjota tehokkaita tuotteita ja samalla minimoida hiilijalanjälkeä vähentämällä jätettä ja CO₂- päästöjä. Kestävät tuotteemme ovat asiakkaidemme kosketuspisteitä ja kestävän kehityksen lähestymistapamme ydin. Asiakkaamme luottavat erinomaiseen puhdistustehoon, tehokkaaseen bakteerien ja virusten poistokykyyn, intuitiiviseen käsittelyyn ja ergonomiaan ilman kompromisseja. Tämän vuoksi olemme luoneet "Love It CLean" -merkin. Tällä merkillä varustetuissa tuotteissa yhdistyvät Vileda Professionalin tunnettu laatu ja kunnianhimomme toimia kestävän tulevaisuuden puolesta. Valmistaja Vileda
Ominaisuudet 2-puolinen