Ajankohtaista

10 Artikkelia

Uutinen 26.01.2023

Tammikuun uutiskirje - Tammikuun kampanjat ja uutuudet.

Kiilto Pro Odent Air Freshener on hellävarainen keino neutraloida hajuja ilman, että tilaan jää ylimääräisiä, viipyviä tuoksuja. Uusi ilmanraikastaja sopii terveydenhuollon kohteisiin, toimistoihin, päiväkoteihin ja muihin ympäristöihin, joissa pyritään välttämään lisättyjä hajusteita. Saatavilla 500 ml suihkepullossa.
Lue lisää
Uutinen 01.12.2022

Marraskuun / Joulukuun uutiskirje

Berneriltä löytyy laaja valikoima ammattilaistuotteita infektioiden torjuntaan. Tutustu käsi-, pinta- ja suuhygieniatuotteisiimme sekä suojatuotteisiimme.

Berner on toiminut vuosikymmeniä infektioiden torjunnan ammattilaisten luotettavana kumppanina. Bernerin infektioiden torjunnan valikoima koostuu tutkitusti tehokkaista, kotimaisista siivous- ja desinfektioaineista ja käsihuuhteista. Lisäksi maahantuomme laadukkaita suojaustuotteita. Kehitämme jatkuvasti infektoiden torjunnan valikoimaamme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Lue lisää
Tiedote 03.11.2022

Diversey tehostaa kierrätystä lanseeraamalla uudet SafepackTM -pakkaukset

Diversey on lanseerannut uudet, entistäkin ympäristömyötäisemmät Safepack-pakkaukset, jotka ovat ensimmäisiä laatuaan, sillä ne ovat kokonaan kierrätettäviä. Nämä pussit auttavat meitä ja asiakkaitamme vähentämään hiilidioksidipäästöjä sekä muovijätteen määrää ja samalla täyttämään korkeimmat kierrätettävyys- ja turvallisuusstandardit.
Lue lisää
Uutinen 27.10.2022

Lokakuun uutiskirje - Lokakuun kampanjat ja uutuudet.

Kotimainen HETI on ollut ammattilaisten apuna jo yli 40-vuotta. HETI - keittiöhygienian puhdistusainevalikoima valmistetaan vastuullisesti Heinävedellä ja kehitetään aktiivisesti Herttoniemessä vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Työskentelemme yhdessä puhtaamman, turvallisemman ja terveellisemmän ravintolakokemuksen varmistamiseksi. HETIn valikoimasta löytyy siivousaineet peruspuhdistuksesta, koneelliseen astioiden pesuun ja uunin puhdistukseen.

Lue lisää
Uutinen 22.09.2022

Syyskuun uutiskirje - Syksyn kampanjat ja tuotemuutoksia.

BioMat® - Se oikeasti ekologinen ja kierrätyskelpoinen biopussi

Uuden huipputeknologisen valmistustekniikan sekä raaka-aineiden optimoinnin ja kehittämisen myötä biohajoavasta ja kompostoituvasta kalvosta on mahdollista tehdä entistä ohuempia, kestäviä, helposti avautuvia ja käyttötarkoitukseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivia tuotteita. Sertifikaatit takaavat sen, että BioMatin tuotteet ovat jäljitettäviä ja valmistusprosessi läpinäkyvä.

Lue lisää
Tiedote 24.08.2022

Nitrylex One by One käsineet - Tervetuloa webinaariin 1.9 klo 13-14

Influenssa- ja viruskauden lähestyessä webinaarissa käydään läpi infektioiden torjunnan perusteita. Webinaarin aikana esitellään käsihygienian, pintadesinfektion ja suojauksen tuoteuutuuksia, joiden avulla voidaan ehkäistä mikrobien ja taudinaiheuttajien leviämistä eri toimintaympäristössä (esim. hoivakodeissa, kouluissa, päiväkodeissa). Tuoteuutuuksien kuten One by One nitriilikäsinepakkauksen avulla voidaan parantaa hygieniaa ja säästää samalla myös kustannuksissa.

Lue lisää
Uutinen 17.08.2022

Elokuun uutiskirje - Kohti vastuullisempaa tulevaisuutta!

Me Suomen MediTuotteella uskomme, että vastuullinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Siksi olemme ottaneet merkittäviä askeleita kohti vastuullisempaa tulevaisuutta ja nyt voimme ylpeänä esitellä uudet sertifikaattimme.
Lue lisää
Uutinen 01.07.2022

Heinäkuun uutiskirje - Berner Oppimisalusta eli BOA on kaikille avoin ammattisiivouksen mobiiliopas.

Berner Oppimisalusta eli BOA on kaikille avoin ammattisiivouksen mobiiliopas. BOA:sta löydät tietoa Bernerin kotimaisista HETI puhdistusaineista, niiden käyttötarkoituksesta ja käyttöohjeista. BOA:n kautta löydät lisäksi suorat linkit tuotekortteihin ja käyttöturvallisuustiedotteisiin.
Lue lisää
Uutinen 02.05.2022

Toukokuun uutiskirje - HETI Matto on tehokas, hajustamaton pesuaine monien erilaisten tekstiilipintojen puhdistukseen ja tahrojen poistoon.

TEKSTIILIPINNAT PUHTAIKSI!

HETI Matto on tehokas, hajustamaton pesuaine monien erilaisten tekstiilipintojen puhdistukseen ja tahrojen poistoon. Pesuaine soveltuu muun muassa tekstiililattioiden, irtomattojen ja kalusteverhoilujen puhdistukseen.

Lue lisää
Uutinen 01.04.2022

Huhtikuun uutiskirje

Tuoteuutuuksia - KiiltoClean Oy

Uusi ammattilaiskäyttöön suunniteltu pyyhetuote täydentää Kiillon hygieniaratkaisujen valikoimaa. Pyyhkeet on kehitetty erityisesti elintarvikkeiden valmistukseen ja jalostukseen käytettäville laitoksille ja suunniteltu täyttämään niiden erityisvaatimukset. Pyyhkeet soveltuvat erinomaisesti kaikille pinnoille.

Lue lisää