Yrityksestä

Suomen MediTuote Oy on terveydenhuollon-, siivous- ja puhtaanapidon tuotteiden tukkuliike. Asiakaskuntamme koostuu julkis- ja yritysasiakkaista sekä kolmannen sektorin asiakkaista. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. siivousvälineet, siivouskoneet, pesu- ja puhdistusaineet, jätehuoltotuotteet, pehmopaperit, henkilöhygieniatuotteet, henkilösuojaimet sekä muut perusterveydenhuollon tuotteet.

Arvostamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja siksi laadukas asiakaspalvelu on toimintamme keskiössä. Nuorekas työyhteisömme palvelee asiakkaitamme aina iloisella ja reippaalla asenteella.

Tarjottavia tuotteita varastoimme kattavasti omassa varastossa Jyväskylässä ja samoissa tiloissa palvelee myös noutovarasto. Kuljetuksissa käytämme joko konsernin omaa jakelukalustoa tai ulkopuolisia jakeluyrityksiä. Tuotemerkit valikoimme huolellisesti käyttäen Euroopan unionin asettamia laatukriteerejä terveydenhuollon sekä puhtausalan tuotteista.

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Suomen MediTuote Oy on luotettava yhteistyökumppani päämiesten ja asiakkaiden suuntaan. Jokaisen yrityksessä työskentelevän henkilön keskeisenä tehtävänä on asiakkaiden saumaton palvelu niin myynnissä, tilausten vastaanotossa ja keräämisessä, kuljetuksessa, laskutuksessa kuin palvelun varmistamisessakin. Arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kaikilla organisaatiotasoilla otamme huomioon laatu- ja ympäristövaatimukset ja sitoudumme vaatimusten täyttämiseen ja hyvien toimintatapojen mukaiseen toimintaan. Yrityksemme noudattaa SFS-EN ISO9001, SFS-EN ISO14001 ja SFS-EN ISO13485 sertifiointia.

Suomen MediTuote Oy haluaa osaltaan pienentää ympäristökuormaa huolehtimalla käytännönläheisestä ympäristöohjelmasta. Pyrimme jokapäiväisellä toiminnalla vähentämään kulutusta sekä suosimaan kierrätystä ja uudelleenkäyttöä. Kierrätämme yrityksen arjessa syntyvät jätteet kattavasti ja näin huolehdimme, että suurin osa jätteestä päätyy hyöty- ja uudelleenkäyttöön. Pakkaamme tilaukset ympäristön kannalta tehokkaasti ja järkevästi ja suosimme pakkaamisessa kierrätysmateriaaleja. Edellytämme kuljetusyrityksiltä ympäristöohjelman noudattamista. Ohjeistamme henkilökuntaa ympäristöystävällisempään suuntaan tiedottamalla ja kouluttamalla.

Toiminnan, tuotteen ja palvelun laadun varmistamiseksi koko henkilökunta on sitoutunut huolehtimaan toimintajärjestelmän jatkuvasta kehittämisestä ja parantamisesta. Toimitusjohtajalla on vastuu laatu- ja ympäristöpolitiikan toteutumista ja hän vastaa myös siitä, että politiikka on yhteensopiva yrityksen strategian ja toimintaympäristön kanssa. Laatu- ja ympäristövastaava huolehtii laatu- ja ympäristöjärjestelmän päivittämisestä ja siitä, että tarvittava tieto toimintajärjestelmästä on kaikkien työntekijöiden saatavilla. 

Yrityksemme noudattaa SFS-EN ISO13485 sertifiointia terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden hankinnassa ja jälleenmyynnissä.  

Laatupolitiikan toteutumista ja muutostarpeita seurataan johdon katselmuksessa ja muutoksista viestitetään koko organisaatiota.

Inspecta-sertifikaattiInspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt tämän sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta: Siivous- ja puhtaanapitoalan-, perusterveydenhuoltolan tuotteiden tukkukaupan liiketoiminnot, sisältäen markkinoinnin ja myynnin, tuotteiden hankinnat, varastoinnin ja toimitukset sekä pesu- ja puhdistusaineiden valmistus, markkinointi ja myynti, toimitukset ja maahantuonti.